Grustransporter med grävmaskiner och schaktbil i Uppsala

Transschakt

Grustransporter med grävmaskiner och schaktbil i Uppsala

Är du intresserad av att erhålla hjälp med grustransporter genom bruk av grävmaskiner eller en schaktbil i Uppsala? I så fall har du kommit till rätt företag. Här på Transschakt är det nämligen precis det som vi arbetar med. Våra medarbetare är alla experter inom sina respektive områden. Alla som arbetar här har erforderlig utbildning och en lång erfarenhet inom det området av verksamheten som de är ansvariga för.

Här finns det mekaniker till hands!

Genom att vi på Transschakt har egna mekaniker, så kan vi snabbt reparera de maskiner som går sönder. Om en maskinförare skulle bli sjuk, så är inte heller detta något problem, då vi har en stab som vi kan ringa till, utifall någon blir sjuk eller inte kan arbeta av en eller annan orsak.

Transschakts arbetsområde

Transschakt arbetar framför allt i Uppsala och övriga delar av Uppland. Inom Upplands län innehar vi det största enskilda nätverket av entreprenadmaskiner. Vi för ett välutvecklat samarbete med flera stora byggbolag, kommuner, samt statliga verk. Vi har även kunder som är privatpersoner eller mindre företag. Med andra ord, så kan vem som helst anlita oss på Transschakt. När vi genomför våra arbeten, så är det alltid kunden som är det viktigaste. Alla våra uppdrag utförs med hänsyn till kundens behov, förutsättningar och önskemål. Ingen kund skall känna att han eller hon inte riktigt blir nöjd. Vi hjälper alltid alla till dess att de inte vill ha mera hjälp av oss.